Sticka, sticka, sticka..


Jag blev riktigt nöjd med denna halsduk. Fin att ha på sig även inomhus. Nästa gång ska jag göra lika dan men blanda in olika färger och göra mönster. Vi får se hur det går..

Kommentarer

  1. Hej vännen! Så många fina saker du gör Emma! Hur har du gjort denna, på rundsticka? Vad använder du för garn och vilken storlek på stickorna? Har nyligen stickat klart en "Åremössa" på stora stickor så jag tänkte om jag kunde sticka en sån här på dem?! =) Kram från Linnea

    SvaraRadera
  2. Hej Linnea! Vad roligt att du är inne och kollar på mitt kreativa. Denna halsduk har jag gjort på rundsticka/quick knit. Jag använde mig då av Quick Knit XXLarge 28cm. http://www.pandurohobby.se/Catalogue/40/4040/404040/1/100078
    Vilken storlek det är på stickorna får jag inte fram.
    Garnet jag använde var Molly 50g ljusgrå som jag köpte på Panduro. Detta var ett 100% akrylgarn, för det är billigare att experimentera med.
    Kram från Emma

    SvaraRadera
  3. det lät som en spännande sak att sticka på den där quick knit! du får gärna ta med den när vi ses om du vill så kan du få visa hur den funkar så kanske man skulle ta å köpa sig en sån :) tänkte jag skulle ta och sticka ngt mer på mina stora stickor....kanske gör en åremössa till och en vanlig halsduk :) men brukar gå lite segt med mina stickprojekt så om jag har börjat till nästa gång vi ses så är det bra ;)
    kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  4. Absolut så ska jag ta med mig mitt stickverktyg, men du får påminna mig när det börjar närma sig.
    Det är det som är så roligt med detta verktyg är att det går så snabbt. Vanlig stickning hinner jag tröttna på när man inte ser resultatet snabbt.
    Men jag blir nyfiken på både din halsduk och mössa. Ta gärna bilder och lägg upp på din fotosida. :) Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg