Fortsätt till huvudinnehåll
Sök
Leta i den här bloggen
Emma Ekstedt
Dela
Hämta länk
Facebook
X
Pinterest
E-post
Andra appar
Etiketter
Mat
augusti 29, 2011
Kräftsäsong
Kräftsäsongen är här! Vi testade att göra ett eget spad till redan kokta och frysta kräftor. Det kändes som dom blev ännu lite godare. Spadet bestod av öl, salt, dillfrön och vatten.
Kommentarer
Anonym
30 augusti 2011 kl. 15:06
oj vad ni äter god mat
Svara
Radera
Svar
Svara
Emma Ekstedt
30 augusti 2011 kl. 19:07
Visst gör vi!
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Skicka en kommentar
Populära inlägg
december 02, 2011
Krassegris klar
november 19, 2011
Krassegris
oj vad ni äter god mat
SvaraRaderaVisst gör vi!
SvaraRadera