Vet inte om det var meningen att de skulle bly ljusbruna men testa en ännu längre temperatur under själva gräddningen och sedan att de får stå längre tid under gräddningen så behåller de sin fina vita färg ;)
har själv gjort marränger ett fler tal gånnger när jag utbildade mig till kock/kallskänka och med godiset som heter "marianne" i, Att REKOMMENDERA om du gör STORA marränger, mycket gott =)
Hur blev resultatet då bilden visar steget före de har vart i ugnen!? :)
SvaraRaderaMarängerna var mycket goda och i bild två ser du hur dom färdiga blev. Lite mer gulbruna och gräddade. :) Kul att du har tittat in på sidan!
SvaraRaderaHar kikat in här under en längre tid ;)
SvaraRaderaVet inte om det var meningen att de skulle bly ljusbruna men testa en ännu längre temperatur under själva gräddningen och sedan att de får stå längre tid under gräddningen så behåller de sin fina vita färg ;)
har själv gjort marränger ett fler tal gånnger när jag utbildade mig till kock/kallskänka och med godiset som heter "marianne" i, Att REKOMMENDERA om du gör STORA marränger, mycket gott =)
Menar LÄGRE och inte längre temperatur ;p
SvaraRaderaTack för tipsen Simson! Ska helt klart testa det någon gång.
SvaraRadera